Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United

Laatste update:

Mogelijk is het lot van Ten Hags aanblijven verbonden aan het resultaat van de FA Cup-finale. Het plan van de Engelse clubleiding zou in ieder geval zijn om na dat duel met Manchester City definitief te beslissen over wie volgend seizoen voor de groep staat in Manchester.

Volgens The Guardian heeft de clubleiding van Manchester United in afwachting daarvan al voorzichtig toenadering gezocht tot McKenna. "De eerste contacten zouden al zijn gemaakt tussen United en het kamp van McKenna, maar bronnen hebben benadrukt dat het nog heel pril is."

McKenna leidde Ipswich Town tot twee opeenvolgende promoties, eerst naar de Championship en vervolgens naar de Premier League, een prestatie die twaalf jaar eerder voor het laatst plaatsvond, toen Southampton.

De Noord-Ierse manager ligt nog tot medio 2027 vast bij the Tractor Boys, waar hij het volledige vertrouwen geniet. Eerder was McKenna ook al actief bij Manchester United, waar hij zich als jeugdcoach uiteindelijk opwerkte tot assistent-trainer van eerst Jose Mourinho en later Ole Gunnar Solskjaer.

Het voetbal dat McKenna speelt is dynamisch en doelpuntrijk. Met 92 treffers maakte Ipswich dit seizoen de meeste doelpunten van de gehele competitie. Vorig jaar, in de League One, waren dat er 101. 19 meer dan welk team dan ook.

McKenna is overigens niet de enige gegadigde om het stokje eventueel over te nemen van Ten Hag. Ook Engeland-bondscoach Gareth Southgate wordt veelvuldig in verband gebracht met de trainerspost op Old Trafford. Bovendien zingen de namen van Thomas Frank (Brentford) en Graham Potter, die toch niet naar Ajax vertrekt, rond.

Meer nieuws

Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
41
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
18
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
3
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
32
Lieke Martens neemt geëmotioneerd afscheid van thuispubliek bij zege Leeuwinnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties