Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrekt succescoach uit de Eredivisie na historisch jaar? 'Hij gaat niet door'

Laatste update:

Meijer is al geruime tijd in gesprek met de clubleiding van NEC, maar witte rook kwam er vooralsnog niet. Ondanks de knappe prestatie in de Eredivisie - NEC is door de 3-1 zege op PSV voorbijgegaan aan Ajax - en de bekerfinale, heerst er onzekerheid.

Meer: Van den Belt start bij Feyenoord, dat slechts één middenvelder reserve heeft | Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen

"De twijfel over Rogier Meijer is best gek, toch?", snijdt presentator Jan Joost van Gangelen het onderwerp aan. "Aan het begin van het seizoen moest hij oprotten, maar het schijnt echt een vakman te zijn."

El Ahmadi denkt dat de houding van NEC Meijer ertoe heeft bewogen om zelf de handdoek in de ring te gooien. "Zal hij nu zelf niet twijfelen om bij te tekenen? Als hij niets achter de hand heeft, gaat hij niet zo lang wachten toch?"

Volgens Luijckx is er allang duidelijkheid. "Hij is eruit, dat zei hij twee weken geleden al, alleen het moment om het naar buiten te brengen is er nog niet geweest. Gevoelsmatig denk ik dat hij niet doorgaat. Anders hadden we het al wel gehoord."

"Waar dat mee te maken heeft? Het heeft natuurlijk wel lang geduurd. Nu pas krijgt NEC de erkenning door de bekerfinale en de prestaties in de competitie. NEC is een club waar je heel goed kan doorgroeien."

Marciano Vink raadt NEC aan om door te gaan met Meijer. "Hij kent de groep en de spelers kennen zijn werkwijze. Stel dat ze hem nu laten gaan en er komt een trainer die totaal geen klik heeft. Dan heb je een jaar weggegooid en krijg je weer het chagrijn dat er heel lang geweest is."

Meer nieuws

Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
1
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
19
Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
10
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties