Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrokken Ajacied had het moeilijk: 'Maar ik wist dat mijn contract afliep'

Laatste update:

"Iedere speler wil graag spelen en ik wilde ook graag spelen. Maar dat is niet gebeurd. En als dit soort dingen gebeuren en je laat je hoofd hangen, dan blijf je down. Ik bleef sterk en wist dat mijn contract op zijn einde liep. Het was daarom tijd om op zoek te gaan naar een nieuw avontuur", stelt Serero, die in Arnhem een driejarig contract tekende.

Hij denkt bij Vitesse wel aan spelen toe te gaan komen. "Maar je moet altijd hard werken en vechten voor je plek. Het is belangrijk dat je blijft spelen. Dat je minuten maakt en het goed doet voor je team. Dat is erg belangrijk voor mij", zegt de middenvelder, die al met Ajax op Europees toneel speelde. Komend seizoen komt hij ook met Vitesse uit in de Europa League. "Het is prettig om wat ervaring mee te nemen. Ik weet zeker dat ik kan helpen om het team goed te laten presteren in Europa. Want ik weet dat het voor de club erg belangrijk is om het goed te doen in Europa."

DONE DEAL! Vitesse heeft zich versterkt met Thulani Serero. Hij komt transfervrij over van Ajax en tekent voor drie jaar in Arnhem! #vitesse #serero #ajax

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


Denk jij dat Thulani Serero zal slagen bij Vitesse?

Meer nieuws

NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
0
PSV bedenkt plan om Sergiño Dest alsnog over te nemen van FC Barcelona
16
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
13
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
33
Girona verspeelt voorsprong in minuut 99 en geeft FC Barcelona hoop
6
Arjen Robben vindt het zeer knap dat FC Groningen binnen jaar terugkeert
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties