Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrouwen in Wellenreuther groot: 'Kan bijna als een extra verdediger spelen'

Laatste update:

"Hij heeft een tijd niet gespeeld en moet er dan ineens staan in een topper als Feyenoord - PSV", zegt Wapenaar tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik weet dat hij goed met de druk kan omgaan. Echt onderscheiden kon hij zich niet, maar daar was het ook de wedstrijd niet voor. Maar wat ik zeg, hij is vrij onverstoorbaar en all-round."

"Hij is goed met ruimte achter de laatste linies. Kan bijna als een soort extra libero spelen", vervolgt Wapenaar, die Wellenreuther als doelman van Willem II eens in de fout zag gaan op stroef kunstgras van Heracles Almelo. "Wellenreuther stond vrij hoog op het veld. Er kwam een bal tussen hem en de laatste linie en was hij te laat. Die fout kostte ons de wedstrijd en werd in de media breed uitgemeten. Wij konden er wel begrip voor opbrengen omdat we de omstandigheden kenden."

Wapenaar verwacht dat Wellenreuther goed zal presteren als stand-in van Bijlow. "Timon heeft nu een fantastisch podium. Ik ben groot fan van Bijlow, een fantastische, complete keeper. Maar Feyenoord heeft het heel goed gedaan door daarachter Wellenreuther te zetten. Tegen PSV heeft hij zijn vuurdoop gehad. Feyenoord wil graag kampioen worden en ik denk dat hij niet in de war zal raken van die druk."

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Noa Lang rookt sigaar op platte kar
12
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
6
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties