Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrouwen is immens: 'Al haalt PSV er nog vijf, ik ga ervan uit dat ik speel'

Laatste update:

Veerman kende een succesvol debuutjaar in het shirt van PSV en kwam sinds zijn komst in de winter vijftien keer in actie in de Eredivisie. Twaalf keer deed hij dat als basisspeler. Ook komend seizoen verwacht hij op het opstellingsformulier te staan. Ook in de strijd om de TOTO KNVB Beker en de Conference League kon hij rekenen op het vertrouwen van de inmiddels vertrokken Roger Schmidt. "Ik heb alles gespeeld tot nu toe. Als ik speel zoals ik weet hoe ik kan spelen, met goals en assists, voorzie ik geen problemen dit seizoen. Ik weet zeker dat ik ze ga maken en geven", aldus Veerman.

Meer: Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte

"Ik heb bewezen dat ik met goals en assists belangrijk kan zijn, maar ook met passing van achteruit. We hebben een heel gevaarlijke aanval en ik probeer de bal zo snel mogelijk aan Noni (Madueke, red.) en Cody (Gakpo, red.) te geven en denk dat dat aardig lukt", gaat hij verder. Ook de van een blessure herstellende Érick Gutiérrez vormt geen gevaar, meent Veerman. "Ik ben de enige die op trainingen en in wedstrijden daar (linkshalf, red.) staat, dus dan ga ik daar vanuit. Tegen de kleinere clubs zal dat misschien iets aanvallender kunnen en hoef je voor de verdediging niet per se met twee man op een lijn te staan. In de echte topwedstrijden moet je denk ik wel met z'n tweeën naast elkaar komen."

Veerman is vooral blij dat de voorbereiding ten einde is. Zaterdag neemt de ploeg van Ruud van Nistelrooij het op tegen Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Daarna staat het tweeluik met AS Monaco op de rol in de derde voorronde van de Champions League. "We zijn er weer doorheen gekomen. Trainingen van een paar uur met veel intensieve elementen, zoals we die vandaag hadden, zullen we straks niet vaak meer meemaken omdat we twee keer in de week spelen. De nadruk in trainingen ligt bij PSV meer dan vorig jaar op het tactische aspect en bijvoorbeeld op het in ondertal druk op de bal proberen te krijgen. Fred (Rutten, red.) is ook veel met me bezig en leert ons details waar we veel aan hebben."

Super Cup
Ajax
3 - 5
PSV
Verwacht jij dat Joey Veerman zijn basisplek behoudt?

Meer nieuws

PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
0
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
7
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties