Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vervanger van Lloris maakt indruk: 'Hij wilde deze zomer naar Chelsea'

Laatste update:

In gesprek met Le Figaro verklapt Lollichon dat de doelman van Paris Saint-Germain deze zomer graag naar Chelsea wilde. Daar is Lollichon al jarenlang werkzaam: hij was acht seizoenen keeperstrainer en bekleedt inmiddels een functie buiten het trainingsveld. "We hebben in de zomer veel met elkaar gesproken. Hij wilde hierheen komen, maar was uiteindelijk niet degene die de beslissing nam. Het zou een genot zijn geweest om met hem te kunnen werken."

Lollichon merkt dat Aréola veel lof ontving voor zijn optreden tegen Duitsland. Zelf was hij allerminst verrast. "Ik hoefde niet tot donderdag wachten om Aréola te ontdekken. Voor mij is hij nu al de beste keeper van Frankrijk. Zijn lengte, zijn kwaliteiten aan de bal, zijn rust: hij past het best binnen de speelstijl van het team", somt Lollichon op. "We bewieroken Lloris vaak, maar Aréola staat boven hem. Tegen Duitsland anticipeerde hij goed op ballen die achter zijn verdediging kwamen. Dat is voor elke keeper de basis, maar niet iedereen kan dat zo goed. Alphonse is heel proactief."

Zondag, in de wedstrijd tegen het Nederlands elftal, staat Aréola waarschijnlijk ook onder de lat. Bij zijn club speelt hij echter tweede viool achter zomeraanwinst Gianluigi Buffon. "Het is triest om te zien dat PSG speelt met een 40-jarige keeper, terwijl je de 25-jarige Aréola achter de hand hebt die voldoet aan alle eisen. In de Ligue 1 kan Buffon nog wel een of twee jaar mee, maar in de Champions League zou ik voorzichtiger zijn. Daar gaat het allemaal veel sneller. Ik heb mijn bedenkingen", aldus Lollichon.

De werknemer van Chelsea zou trainer Thomas Tuchel van PSG echter afraden om in de bekertoernooien van keeper te wisselen. "Het slaat nergens op om met keepers te rouleren. Vraag maar of Petr Cech het leuk vond om vorig seizoen tweede keus te zijn bij Arsenal in de Europa League. Buffon kan Aréola elke dag dingen bijbrengen, maar uiteindelijk moet hij zelf gaan spelen."

-
Is Alphonse Aréola inderdaad beter dan Hugo Lloris?

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
0
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
1
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
2
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
19
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
13
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties