Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vervanger van Pogba betaalt vertrouwen Pastoor terug tegen Heracles

Laatste update:

Alex Pastoor zag zich na de vernedering bij Vitesse van vorige week genoodzaakt zijn opstelling op twee plaatsen te wijzigen: Mathias Pogba en Kenneth Dougall stonden hun plek af aan respectievelijk Pusic en Sanusi. Laatstgenoemde was uiteindelijk verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de eerste helft. Na slordig uitverdedigen van Mike te Wierik kwam de bal in het bezit van Sparta. Na een solo van Loris Brogno kreeg Sanusi de bal en de Belg twijfelde geen moment. Via de rug van Justin Hoogma belandde de bal achter Bram Castro.

Castro had na vijf minuten nog redding gebracht op een inswinger van Mart Dijkstra, al was dat een van de weinige gevaarlijke momenten voorafgaand het doelpunt. Heracles stelde er weinig tegenover. Negen minuten voor rust mocht Samuel Armenteros echter aanleggen voor een strafschop, nadat Robin Pröpper in het strafschopgebied naar het gras ging. Armenteros twijfelde echter in de aanloop en Roy Kortsmit koos de juiste hoek uit. Vlak voor rust waren omhalen van Lerin Duarte en Armenteros evenmin toereikend, terwijl Tim Breukers zijn schot van de lijn gered zag worden.

In de tweede helft nam Sparta alsnog verder afstand. Jerson Cabral legde de bal na een hoekschop op het hoofd van Pusic, die bij de tweede paal binnenkopte. Dertien minuten voor tijd was het opnieuw de vervanger van Pogba die toesloeg. Pusic kopte een voorzet vanaf de linkerflank van Brogno tegen de touwen en besliste daarmee het duel. Heracles deed een minuut voor tijd wat terug dankzij via een fraaie uithaal van Joey Pelupessy. Sparta komt dankzij de zege op drie punten achterstand van Heracles.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
0
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
70
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties