Vervanger van Sneijder opnieuw goud waard voor Galatasaray

Karabükspor is normaal gesproken moeilijk te verslaan in het eigen Seyhoglu Stadion, maar Galatasaray leek aanvankelijk geen lastige avond tegemoet te gaan. Men kwam immers al na drie minuten op voorsprong door een rake kopbal van Aurélien Chedjou uit een hoekschop en de bezoekers hadden die marge zeker kunnen vergroten. Onder anderen Burak Yilmaz liet echter een grote mogelijkheid liggen. Naarmate de eerste helft vorderde, werd de thuisploeg wat sterker, maar doelman Fernando Muslera werd nauwelijks op de proef gesteld.

De eerste mogelijkheid na rust was weer voor Galatasaray, maar Boy Waterman dook een vrije trap van Selçuk Inan uit de hoek. Even later werd het 1-1: Emre Güngör stond bij een hoekschop vogelvrij en liet Muslera met een kopbal kansloos. Trainer Cesare Prandelli greep in en haalde Sneijder naar de kant en vervanger Umut bezorgde Galatasaray dus alsnog de zege. De Turk tikte de bal na een voorzet vanaf de linkerflank bij de tweede paal binnen: 1-2. Galatasaray trok die summiere zege vervolgens over de streep.