Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vervelend debuut voor Fer door sterk optreden Tottenham Hotspur

Laatste update:

Tottenham Hotspur - Queens Park Rangers 4-0
Aan ambitie geen gebrek bij Tottenham Hotspur, maar afgelopen seizoen presteerde de ploeg onder leiding van André Villas-Boas en later Tim Sherwood onder de maat. Mauricio Pochettino moet de ploeg richting de top vier brengen en vooralsnog doet de Argentijn het prima. Tegen stadsgenoot en promovendus QPR kwamen the Spurs al na een minuut of tien op voorsprong. Emmanuel Adebayor zette de bal voor op Nacer Chadli, die de bal controleerde met de borst en het ding behendig over keeper Rob Green liftte. De druk van de thuisploeg hield ook na die goal aan en QPR mocht van geluk spreken dat de score niet al snel werd verdubbeld.

Adebayor zag zijn schot na een rappe counter gered worden door Green, terwijl Christian Eriksen met een prachtige vrije trap de lat vond. Die 2-0 zou alsnog vallen voor de onderbreking. De opgeleefde Erik Lamela nam een hoekschop en nieuweling Eric Dier, in het eerste competitieduel ook al trefzeker, kopte steenhard binnen. Een volgende kopbal, nu weer van Chadli, betekende nog voor rust 3-0: de Belg profiteerde van fantastisch werk van Lamela. Adebayor tekende nog voor de 4-0 tegen QPR, waar nieuweling Fer in de basis mocht beginnen. Na 67 minuten werd de middenvelder naar de kant gehaald.

Hull City - Stoke City 1-1
Voor Hull City begon de wedstrijd dramatisch. Al na een kwartier moest James Chester van het veld toen hij aan de noodrem trok. Chester hield Glenn Whelan weliswaar van scoren af, maar had de middenvelder wellicht beter kunnen laten lopen. Nu moest Hull City dik drie kwartier met tien man verder, maar dat deerde de thuisploeg aanvankelijk niet. Nikica Jelavic zette the Tigers even voor de onderbreking op 1-0. De bezoekers wisten de numerieke meerderheid pas vlak voor tijd te benutten, door een treffer van Ryan Shawcross. Daar was wel doellijntechnologie voor nodig.

-
Is Tottenham Hotspur titelkandidaat?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties