Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Verwacht niet dat Onana, met zijn kwaliteiten, hier nog lang zal zitten'

Laatste update:

"Het is een bewuste keuze geweest. Ik verwacht niet dat André, met zijn kwaliteiten, hier nog lang zal zitten. Maar je weet het nooit en mijn doel is om in het mooie rijtje van Ajax-keepers te komen staan", zegt Van Leer, die naar eigen zeggen behoorlijk moest wennen in Amsterdam. "Het was aanpoten in het begin, misschien dat ik door het enorme niveauverschil die blessures heb gehad. In de afgelopen drie jaar had ik misschien maar één wedstrijd gemist."

"Het seizoen is tragisch begonnen, met Appie. Het heeft ons dichterbij elkaar gebracht", vervolgt de sluitpost, die ook in Amsterdam is gaan wonen. "Het was natuurlijk wel een contrast na drie jaar Limburg. Je gaat van het ene uiterste naar het andere uiterste. Maar het bevalt heel goed. Ik moet het op de training goed doen en het in de wedstrijden laten zien. De laatste keepers hebben allemaal bijna een jaar moeten aarden en dat is wat ik ook doe."

Denk jij dat André Onana volgend seizoen nog bij Ajax speelt?

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
1
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
70
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties