Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Verwachte transfer Gareth Bale lijkt uitgesloten door exorbitante eis'

Laatste update:

"Het is een competitie die nog steeds groeit en volop in ontwikkeling is", zei de Welshman onlangs over een eventuele transfer naar de MLS. "Er zijn veel spelers die nadenken over een overstap richting de Major League Soccer en ik weet zeker dat ik daar op een gegeven moment ook interesse in krijg. Ik vind het geweldig om op vakantie te gaan in Los Angeles en speel heel vaak golf als ik daar ben."

Henry: 'Moeten klaar zijn voor wat er dan ook wordt besloten'

Een transfer van Bale lijkt ook in de toekomst echter onwaarschijnlijk. De verwachting is dat de MLS honderden miljoenen euro's schade oploopt door de coronacrisis. Men onderhandelt nu met de spelers over een salarisverlaging van vijftig procent. Daarnaast is er sprake van een nadeliger belastingsysteem in de Verenigde Staten én weigert Bale veel in te leveren op zijn gage.

Het huidige netto salaris van Bale bedraag 16,5 miljoen euro, terwijl Los Angeles Galaxy-aanvaller Chicharito Hernández, de best betaalde speler uit de MLS, bruto ruim 10 miljoen euro verdient. In de MLS mogen slechts drie spelers meer verdienen dan het gehanteerde maximumbedrag van circa 675.000 euro per jaar. "De enige oplossing is dat Gareth een flinke salarisverlaging accepteert, want geen enkel bedrijf kan zijn salaris bij Real evenaren", zegt Juan Arango, journalist van het Mexicaans-Amerikaanse TUDN.

"Is hij bereid om meer dan de helft van zijn salaris in te leveren om naar de VS te trekken? Ik betwijfel het, maar wellicht waardeert hij het menselijke aspect van de transfer wel meer. Dat hij niet meer zoveel druk hoeft te ervaren en dat hij een rustig leven kan leiden in een land waar niemand hem bekritiseert omdat hij golft", besluit Arango tegenover AS.

Verwacht jij dat Gareth Bale in de toekomst in de Major League Soccer speelt?

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
0
Manchester City dankt goalgetter Gvardiol en neemt koppositie over van Arsenal
26
Celtic verslaat Rangers in Old Firm ondanks goal Dessers: 54ste landstitel nabij
0
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
8
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties