Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verwarde Mascherano keerde gewoon terug het veld in: 'Onbegrijpelijk'

Laatste update:

Eerder in het toernooi liep ook de Uruguayaan Alvaro Pereira een hoofdblessure op, maar ook hij keerde snel weer terug in het veld. Headway, een organisatie dat mensen met een hersenbeschadiging helpt, begrijpt er niets van: "Het is onbegrijpelijk dat op een groot toernooi als het WK twee spelers de wedstrijd konden hervatten, terwijl zij even knock-out waren en misschien wel een hersenschudding hadden opgelopen", laat een woordvoerder weten.

"Er moeten serieuze vragen gesteld worden aan de FIFA, hoe dit heeft kunnen gebeuren", vervolgt de zegsman. "Volgens de regels van de FIFA moet een speler vervangen worden als er sprake is van een hersenschudding of als er alleen al een vermoeden is dat er sprake is van een hersenschudding. Het kan niet zo zijn dat een speler hier zelf een beslissing over neemt: de artsen moeten zowel spelers als coaches kunnen overrulen."

-
Spelers met een hoofdblessure moeten direct gewisseld worden

Meer nieuws

Damián van der Vaart mag blijven dromen van doorbraak in Ajax 1
0
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
4
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
1
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties