Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verwarring bij Chelsea: 'Ik had niet eens door dat Ajax twee keer rood kreeg'

Laatste update:

"Dat maakte de wedstrijd nog wilder en gaf ons ook het vertrouwen om op zoek te gaan naar die twee doelpunten. Om eerlijk te zijn had ik eerst niet eens door dat ze twee rode kaarten hadden gekregen, het was vrij bizar", reageerde de Amerikaanse aanvaller na afloop van de wedstrijd tegenover de Engelse pers.

Willian: 'We hadden de wedstrijd op zijn kop kunnen zetten'

Voor Pulisic kwam het dan weer niet als een verrassing dat the Blues zich terug wisten te knokken in het duel: "In de rust zeiden we nog tegen elkaar dat we terug zouden komen en de wedstrijd zouden winnen. We zijn er altijd in blijven geloven." Chelsea dacht zelfs nog met de volle buit aan de haal te gaan nadat César Azpilicueta de 5-4 wist te maken. Zijn doelpunt werd na raadpleging van de VAR echter afgekeurd.

"Het is zeker een avond om te onthouden, al hadden we natuurlijk liever de drie punten er nog bij gehad. Dit maakt de volgende wedstrijd nog belangrijker, volgens mij staan we nog steeds bovenaan in de groep. We moeten de volgende wedstrijd winnen en het ziet er goed uit voor ons. Dit laat ook onze teamgeest zien, we hebben veel talent maar dit draaide meer om de wil om te winnen." Chelsea, Ajax en Valencia hebben op dit moment alle drie zeven punten in Groep H van de Champions League, waarbij de Amsterdammers op basis van onderling resultaat en doelsaldo bovenaan staan. Los Che zijn in Spanje de volgende tegenstander van Chelsea.

Denk jij dat Chelsea door zal gaan naar de knockout-fase?

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
2
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
19
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties