Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verwarring na gesprek Van Gaal met NOS: 'In alle polls stond ik op één'

Laatste update:

"Ik heb contact met hem gehad", zei Vermeulen eind augustus. "Hij zegt: als ze me benaderen, ga ik er serieus over nadenken. Eigenlijk zet hij de deur open en is hij een van de kandidaten om bondscoach te worden." Van Gaal vertelt donderdagochtend zijn kant van het verhaal. In een telefoongesprek met de NOS kreeg hij de vraag of hij weer beschikbaar zou zijn. "Dat was drie jaar geleden namelijk ook zo, vlak voordat Ronald Koeman werd benoemd. Toen heb ik het niet gedaan. Alleen nu was er van een belletje uit Zeist geen sprake", benadrukt hij. "Ik heb toen na het vertrek van Koeman tegen de NOS gezegd: Eén, ik ben met pensioen, twee, ik ben niet gevraagd en drie, als de KNVB komt, zal ik erover nadenken."

Van Gaal wilde tegenover de NOS juist duidelijk maken dat een nieuwe aanstelling bij de KNVB weinig kans van slagen had. "Het ging in de publiciteit na het vertrek van Koeman ineens alleen nog maar over Louis van Gaal. In alle polls stond ik op één. Ik wilde duidelijk maken dat mijn komst naar Zeist geen grote kans van slagen had", zegt Van Gaal. "Alleen werd het telefoontje van de NOS door andere media uitgelegd als een open sollicitatie. Maar dat was het juist níet. Ik probeerde duidelijk te maken dat ik niet gevraagd werd en dat ik de vorige keer toen ik wél werd gevraagd het óók niet gedaan heb."

Van Gaal is sinds zijn vertrek bij Manchester United met pensioen gegaan als trainer. Mocht hij toch verleid worden om weer aan de slag te gaan, dan moet hij dat eerst overleggen met zijn vrouw Truus. Na het vertrek van Koeman bij Oranje naar Barcelona vond dat gesprek tussen Van Gaal en zijn vrouw niet plaats. "Het gesprek met Truus is niet geweest." Frank de Boer werd uiteindelijk door de KNVB aangesteld als nieuwe bondscoach. Hij tekende een contract tot en met het WK van 2022.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
30
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties