Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verwarring over fitheid Quinten Timber: management en Ziggo nuanceren

Laatste update:

"Quinten Timber is fit overigens", zei Rondo-presentator Wytse van der Goot maandagavond. "Dat hebben wij net te horen gekregen van zijn management. Wij horen net via zijn management dat hij volop in training is nu en dat er al heel veel contact is geweest met Oranje de afgelopen dagen. Op korte termijn wordt daar uitsluitsel over gegeven."

Reactie Ziggo


Ziggo brengt een dag later een nuance aan rondom de woorden van Van der Goot in een reactie aan Voetbalzone. Over de fitheid van Timber wordt juist op korte termijn pas uitsluitsel gegeven. "Dat is significant anders en minder stevig dan nu op verschillende sites toegeschreven is aan het management van Timber, namelijk een citaat dat hij 'volgens het management fit zou zijn.' Dat is niet zo aan ons gezegd en ook niet op die manier door Wytse gesteld, dat citaat komt niet van het management van Quinten Timber en is ook niet op die manier door Wytse gesteld."

"Onze redactie heeft gisteravond en vandaag contact gehad met het management van Quinten Timber. Toevoeging van het management van Quinten vandaag is dat hij niet fit genoeg is geweest om opgeroepen te worden. Ziggo Sport betreurt eventuele verwarring", zo valt te lezen in de verklaring.

In een eerder door Ziggo geplaatste tweet stond overigens dat het management van Timber juist had verklaard dat de middenvelder fit zou zijn voor het aankomende EK. Die tweet is inmiddels verwijderd van X. In een nieuwe tweet valt te lezen dat het management van Timber aan Ziggo meldt dat de speler 'hard werkt aan zijn fitheid'.

Reactie management


Het management van Timber geeft dinsdag in een korte reactie aan Voetbalzone aan dat het niet klopt dat de Feyenoorder weer helemaal fit is, zoals maandagavond in Rondo werd beweerd en inmiddels dus is genuanceerd door de betaalzender.

De Jong, die al langere tijd kampt met een enkelblessure, heeft nog te veel last van zijn enkel om tijdens het prestigieuze eindtoernooi in actie te komen. Het is een hard gelag voor Koeman. De keuzeheer van Oranje riep als vervanger van Ian Maatsen op.

Quinten Timber was volgens de bondscoach geen optie. "Ik heb iets in mijn hoofd, maar dat zal ik eerst intern communiceren. Timber? Nee, dat is Quinten Timber niet. Hij is niet fit en staat ook niet stand-by." Ook voor Feyenoord-collega Mats Wieffer komt het EK te vroeg. "Nee, die is niet fit."

Timber stond maandag inderdaad alweer op het trainingsveld bij Feyenoord. De enkelvoudig international van Oranje trotseerde de regen en werkte een individuele sessie af met Tim Janssen, een fysiotherapeut van de Rotterdamse club.

Dat Timber op de achtergrond hard werkt aan zijn revalidatie is geen geheim, daar hij maandagmiddag zelf een foto deelde vanaf trainingscomplex 1908.

De Telegraaf meldt ander verhaal


Aan het einde van de maandagochtend komt Mike Verweij namens De Telegraaf met een andere lezing. Volgens de Amsterdamse ochtendkrant heeft Koeman met Timber gebeld om te vragen of de Feyenoorder fit is, waarna de middenvelder zelf afwijzend geantwoord zou hebben.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse gaat in beroep en kondigt akkoord met Parry over miljoenenschuld aan
46
Vermoedelijke XI Nederlands elftal: Koeman hint op sterkst mogelijke elftal
77
'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
43
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
54

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties