Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verweij: 'Als hij goed is tegen Liverpool neemt Van Gaal hem mee naar Qatar'

Laatste update:

Op de stelling dat Kenneth Taylor meer potentie dan heeft dan Ryan Gravenberch, reageert Verweij ontkennend. Wel is de clubwatcher van Ajax geïmponeerd door de ontwikkelingen van Taylor. "Gravenberch heeft natuurlijk ook heel veel potentie. Het is een spelversnellende speler en gewoon een goede middenvelder. Gravenberch is ook meer een krachtmens en het is een ander type dan Taylor. Taylor heeft me wel in positieve zin verrast. Ik heb hem natuurlijk ook wel in Jong Ajax en eerdere jeugdelftallen gezien, dus toen zag je al dat het een buitengewoon goede voetballer is. Lang kwam het er alleen niet uit bij hem, want ook Erik ten Hag zag het niet zo in hem zitten. Nu heeft hij een kans gekregen van Schreuder en die met beide handen aangepakt."

"We moeten Gravenberch alleen niet tekort doen, want hij heeft ook sterke fases gehad en is ook heel belangrijk geweest in kampioenschappen. Taylor was er weliswaar eind vorig seizoen bij en heeft een aandeel in dat kampioenschap, maar hij is nog niet dusdanig bepalend geweest. Maar als hij goed is tegen Liverpool, dan ben ik er bijna van overtuigd dat Louis van Gaal hem meeneemt naar het WK in Qatar", aldus Verweij, die wat minder stellig is dan Driessen. "Het grootste probleem is dat Gravenberch natuurlijk niet aan spelen toekomt nu. Over een maand of twee begint het WK en ik denk dat Louis van Gaal dan meer gecharmeerd is van een 'betrouwbare' Kenneth Taylor."

"Die man lijdt gewoon bijna nooit balverlies, terwijl hij veel naar voren durft te spelen", vervolgt Driessen over Taylor. "Het is een intelligente speler én hij speelt iedere week. Als je in dit Ajax, waarvan iedereen op dit moment onder de indruk is, een belangrijke rol speelt, dan is het logisch dat je in beeld komt bij het Nederlands elftal. Gravenberch was vorig jaar al regelmatig niet in beeld bij Louis van Gaal, terwijl hij wel speelde. Daarom denk ik dat het voor Ryan heel moeilijk wordt, ondanks dat hij veel kwaliteiten heeft", besluit Driessen.

Champions League
Liverpool
2 - 1
Ajax

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
9
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties