Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verweij begrijpt Ajax niet: 'Haal hem onmiddellijk, hij kost 3-5 miljoen euro'

Laatste update:

"Of er nog spelers van NEC opvielen? Die Sandler schoof goed door, dat hadden ze goed gezien", zo begint Valentijn Driessen. "Die opbouw was in orde, waardoor Sandler kon oversteken naar het middenveld. Maar daarna deed NEC niks met de bal."

"Sandler speelde wel élke bal vooruit", haakt Verweij in. "Ik heb het hier al een keer eerder geroepen, maar ik snap niet waarom Ajax niet in actie komt, of nóg niet in actie komt en die jongen onmiddellijk binnenhaalt."

"Hij had heel erg op zijn cv staan dat hij altijd geblesseerd was, maar volgens mij is hij nu al bijna een heel seizoen fit. Ajax zal toch wat moeten. Die kunnen niet voor het derde jaar op rij 120 miljoen uitgeven."

"Ze zullen dus inventief moeten zijn. Deze jongen is gratis naar NEC gekomen. Ik denk dat je hem voor drie tot vijf miljoen euro kunt ophalen. Verkoop je dan Sutalo, dan denk ik wel dat je hier wel een veel betere speler aan hebt. Als ik Ajax was, zou ik dus onmiddellijk Sandler halen", aldus Verweij.

Sandler stond in 2022 onder contract bij Feyenoord, maar de Rotterdammers besloten de optie in zijn contract niet te lichten mede vanwege zijn vermeende blessuregevoeligheid.

In het huidige Eredivisie-seizoen werd Sandler een vaste basiskracht bij NEC. Hij moest wel zeven wedstrijden aan zich voorbij laten gaan wegens blessureleed, al maakt hij sinds 9 december bijna iedere wedstrijd de negentig minuten vol.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties