Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verweij bevestigt twee gewenste Ajacieden van Ten Hag: 'Twijfel jij aan mij?'

Laatste update:

De naam van Timber komt in de podcast het eerst ter sprake in het kader van zijn mogelijke contractverlenging. Zijn huidige verbintenis loopt tot medio 2024 door. "Er wordt al een hele tijd over gesproken", weet Verweij, "maar ik heb het idee dat het na het vertrek van Overmars even stil is komen te liggen. Maar het is nog zeker een optie en ik denk dat hij ook nog niet klaar is in Amsterdam. Maar Manchester United heeft ook zijn peilen op hem gericht."

"O ja, dat is zo?" vraagt Pim Sedee, doelend op het geruchtencarrousel dat zich de afgelopen tijd steeds nadrukkelijker voordeed in binnen- en buitenlandse media. "Trek jij mijn woorden in twijfel?", reageert Verweij op retorische wijze. "Het is gewoon een publiek geheim dat Ten Hag gecharmeerd is van Antony en Timber. Er zijn nog wel meer spelers bij Ajax, maar als je nu twee spelers noemt die geschikt zouden kunnen zijn voor Manchester United in de Premier League, dan komt hij daarbij uit."

Valentijn Driessen, tevens te gast in de podcast, denkt dat de speler die Timber is breekt met de trend in de Premier League. "Het is toch wel opvallend, zeker omdat je in Engeland vaak grote centrale verdedigers hebt die altijd in hun positie blijven staan. Timber is natuurlijk wel iemand die niet heel groot is (1 meter 82, red.) en toch graag aan de bal is en wil laten zien dat hij goed is in de opbouw."

Timber reageerde zelf zaterdag in interview met Het Parool op de geruchten over een mogelijke zomerse overstap. "Ik zit goed bij Ajax", zei de zesvoudig Oranje-international. "Ik kan nog veel leren, zeker als we op het niveau van de Champions League blijven spelen." Timber heeft in ieder geval nog vier wedstrijden op het programma staan bij Ajax: PEC Zwolle (t), AZ (u), sc Heerenveen (t) en Vitesse (u) zijn de laatste tegenstanders van dit seizoen. In totaal staat Timber op 71 wedstrijden voor Ajax, waarin hij vier keer het net wist te vinden.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties