Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verweij: 'Dan wordt het heel moeilijk voor Ajax om afscheid van hem te nemen'

Laatste update:

"Heb je het idee dat Van 't Schip op poleposition ligt om volgend jaar trainer van Ajax te zijn?", vraagt presentator Pim Sedee vrijdag in de Kick-off-podcast van De Telegraaf. "Nee, dat heb ik niet", luidt het duidelijke antwoord van Verweij.

"Op het internet zag ik van de week opeens allerlei koppen voorbijkomen dat hij wél zou willen blijven. Maar daar heeft hij zich echt nog niet over uitgesproken", zo benadrukt de clubwatcher van Ajax. "Ik stelde die vraag vorige week vrijdag op de persconferentie. Daar was hij gewoon nog niet over uit."

"Het zou heel onverstandig zijn om zich daar nu wél over uit te spreken, want Alex Kroes moet nog beginnen", verwijst Verweij naar naar de nieuwe algemeen directeur van Ajax, die op 1 maart begint in de Johan Cruijff ArenA.

"Ik denk wel dat als Van 't Schip Ajax alsnog naar de Champions League loodst, het heel moeilijk wordt voor Ajax om afscheid van hem te nemen. Maar Ajax kijkt op dit moment echt wel naar een andere trainer."

Driessen
"Hij had ook kunnen zeggen: 'Ik doe het niet'. Dat heeft hij niet gezegd", houdt Valentijn Driessen de deur open naar een langer verblijf van Van 't Schip. "Na PSV zei hij niet dat er met Ajax afspraken zijn gemaakt over het invullen van een andere rol. Dus hij houdt die optie open."

Van 't Schip
Van 't Schip sprak vrijdag met Ajax Life over zijn toekomst als hoofdtrainer van Ajax. "Met wat gaat komen, ben ik niet zo bezig. Voor mij is nu het belangrijkste om tot het einde van het seizoen zo goed mogelijk te presteren. Daarna zien we wel verder wat de toekomst brengt."

Ajax moet verder met John van 't Schip

Meer nieuws

Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
149
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
31
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
10
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
27
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
27
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid
696

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties