Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verweij doorziet Koeman: 'Denk dat er voor hem plek in EK-selectie is ingeruimd'

Laatste update:

"Ik zat de persconferentie van Koeman te kijken", begint Verweij. "Hij vertelde dat uit alle data bleek dat Wijnaldum heel fit was, dat hij op de trainingen een hele goede indruk maakte en dat hij nu een kans krijgt in een wedstrijd, maar daar ook niet op afgerekend moet worden."

"Koeman verdedigde Wijnaldum ook heel erg voor dat interview. Ik denk dat Koeman in zijn hoofd al een plekje heeft ingeruimd voor Wijnaldum in de EK-selectie. Ik denk dat hij meegaat." Verweij kan op steun rekenen van zijn collega Driessen. "Dat denk ik ook."

"Koeman nam het echt op voor Wijnaldum. Spelers merken en voelen dat en vinden dat natuurlijk geweldig. Ook zijn collega's vinden dat geweldig, dan weet je dat de bondscoach achter je blijft staan als er een keer een fout gemaakt wordt", aldus de chef voetbal van De Telegraaf. Driessen is wel kritisch op het interview dat Wijnaldum gaf aan Vandaag Inside, waarin hij onder meer wees naar de toeslagenaffaire in Nederland als reactie op de misstanden in Saudi-Arabië.

'Hij maakte een hele slechte indruk en dat is doodzonde'


"Dat was natuurlijk oliedom van hem. Daar had hij veel beter in begeleid moeten worden. Het kwam bij hemzelf vandaan, want hij heeft gezegd dat hij erover na had gedacht wat hij zou gaan zeggen", aldus Driessen.

"Wijnaldum toont zich altijd maatschappelijk betrokken, maar uit dit antwoord bleek dat hij maatschappelijk helemaal niet zo betrokken is, of in ieder geval niet weet wat er overal speelt. Als je de toeslagenaffaire dan vergelijkt met openbare terechtstellingen...", verzucht de journalist.

"Mensen van de LHBTIQ+-gemeenschap zijn hun leven niet zeker daar en worden opgepakt, vluchtelingen worden bij de grenzen afgeknald... Als je dan zegt: 'Nee, nee, dat weet ik allemaal niet.' Vervolgens wordt hij gewezen op het feit dat het in rapporten staat en zegt hij: 'Ja, ja, maar dat is de media.' Nee, hij maakte echt een hele slechte indruk en dat is doodzonde, want het is een hartstikke goede jongen. Je mag alleen wel iets meer maatschappelijke betrokkenheid van iemand verlangen die naar zo'n land gaat", sluit Driessen af.

Meer nieuws

Arne Slot over stap naar Liverpool: 'Alle vertrouwen in dat het rond gaat komen'
2
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
70
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
20
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
31
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
33
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties