Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verweij geeft transferupdates: Q. Timber, Brobbey, Gravenberch en Bergwijn

Laatste update:

"Ajax maakt werk van Brobbey. Het heeft zich gemeld bij RB Leipzig, dus de club wil Brobbey ook volgend seizoen graag in Amsterdam hebben", maakt Verweij duidelijk in de podcast Kick-Off van de krant. "Het is een beetje wrang dat je een speler hebt laten gaan en dan terug moet kopen, maar ik denk dat het een hele goede is om dat te doen." Het is al een tijdje wat stiller rondom de transfer van Gravenberch, maar Verweij denkt dat de momenteel geblesseerde middenvelder zijn laatste wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld.

"Ik denk dat het bij Gravenberch heel langzaam de goede kant op kruipt. Bayern schuift iets op en er kan nog iets gedaan worden met de commissie van het bureau van Mino Raiola. Bayern zei niet meer omhoog te willen met de transfersom, maar ik begreep dat het toch iets omhoog is gegaan in het laatste voorstel", maakt hij duidelijk. In april meldde De Telegraaf dat Bayern een bedrag van 23 miljoen euro inclusief bonussen wilde betalen, terwijl Ajax inzet op 30 miljoen.

Ajax moet ook rekening houden met een vertrek van Jurriën Timber, maar heeft diens broertje op het oog volgens Verweij. Eerder werd al duidelijk dat PSV belangstelling heeft voor de middenvelder van FC Utrecht. "Ajax is zich ook aan het oriënteren op Quinten Timber. De situatie hoe het er precies voorstaat bij FC Utrecht en wat precies de vraagprijs is, wordt in kaart gebracht. Ik denk dat er redelijk serieuze interesse in Timber is." Quinten Timber vertrok vorig jaar transfervrij van Ajax naar Utrecht.

Ook Bergwijn lijkt nog in beeld in de Johan Cruijff ArenA. Zelf zei hij onlangs dat een terugkeer in Nederland een serieuze optie is, omdat hij niet verwacht een basisplek bij Tottenham Hotspur te veroveren. "De signalen zijn dat Ajax ook deze transferzomer weer echt serieus werk gaat maken van Bergwijn. Dat het elke keer heel gecompliceerd is, ligt niet aan Ajax, maar aan Spurs en het salaris van Bergwijn. Het zal weer een hele opgave worden, maar Ajax gaat er weer vol voor."

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Hij is een groot kampio
0
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
10
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
7
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties