Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verweij: 'Hij moest weg van Ten Hag, maar zou nu hele goede zijn voor Ajax'

Laatste update:

Lang dacht vorige zomer na een formidabel seizoen de stap naar een Europese topclub te gaan zetten, maar de gehoopte transfer bleef uit. Lang begon zo aan een derde seizoen bij Club Brugge, waarin het Blauw-Zwart niet voor de wind gaat. Door twee nederlagen op rij in de kampioenspoule van de Jupiler Pro League weet Club nu al zeker dat het seizoen beëindigd gaat worden op plek vier, een totale ontluistering na drie kampioenschappen op rij.

Ondanks het teleurstellende seizoen denkt Verweij dat Lang nog altijd mag hopen op een stap hogerop. "Het gaat niet heel erg goed, maar ik denk dat sommige clubs in Europa de potentie van Noa Lang inzien", aldus de journalist. "Je weet natuurlijk wat je in huis haalt. Hij staat te boek als een lastige jongen, al vindt hij dat zelf niet. Hij is dat gedeeltelijk, denk ik, maar ik geloof dat clubs het best aandurven om hem binnen te halen."

In Belgische media circuleert al langer een vraagprijs van rond de 25 miljoen euro. "Een behoorlijk prijskaartje om zijn nek", zegt Verweij, die Ajax adviseert om erover na te denken. "Lang is vertrokken onder Erik ten Hag, maar als je een hele nieuwe start gaat maken... Ik denk dat hij in de Eredivisie van heel veel waarde zou kunnen zijn." Ajax verkocht Lang in 2020 voor zeven miljoen euro aan Club Brugge. Valentijn Driessen heeft twijfels over een terugkeer en voegt in de podcast toe dat Ajax vorig jaar nog Steven Bergwijn, de duurste speler uit de clubhistorie, kocht voor dezelfde positie.

Moet Ajax Noa Lang terughalen?

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
7
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
9
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties