Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verweij: 'Ik denk dat Ajax naar alternatieven kijkt, maar hij is heel geliefd'

Laatste update:

Brobbey kreeg afgelopen zaterdag de lachers op zijn hand, toen hij tijdens de persconferentie grapte over een vertrek naar Manchester United gezien de aanstelling van Erik ten Hag als nieuwe manager. "Daar is hij misschien iets te duur voor, maar ik denk dat je hem er alleen voor de sfeer al bij moet houden", aldus Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. "Brobbey is ontzettend geliefd in Amsterdam. Overmars was altijd van het standpunt 'weg is weg en niet meer terug', maar Brobbey is een heel grappig kereltje. Dat bewees hij ook na zijn goal tegen NEC, al is dat geen reden om hem wel of niet te kopen."

Meer: John van 't Schip durft het nog niet aan en begint met Berghuis op de bank | Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk

Tegen NEC was Brobbey meer dan belangrijk voor Ajax, daar hij de Amsterdammers de volle buit schonk met een doelpunt in de 88ste minuut. Door de zege blijft het gat richting achtervolger PSV vier punten. "Je kunt er van alles van vinden, en het is misschien geen typische Ajax-spits, maar als hij binnen de lijnen komt gebeurt er wel iets", ziet ook Verweij. "Misschien is het wel het ideale breekijzer en zou je hem daarvoor moeten kopen. Ik denk dat ze naar alternatieven kijken, maar Brobbey levert wel als invaller." Brobbey wordt door Ajax tot het einde van het seizoen gehuurd van RB Leipzig, waar hij nog een doorlopend contract heeft tot medio 2025.

Volgens Driessen is het maar goed dat Brobbey levert, daar zijn concurrent in de spits dat niet doet. Haller werd in de bekerfinale tegen PSV geslachtofferd, maar mocht het tegen NEC weer vanaf de aftrap laten zien. Zijn laatste doelpunt in de Eredivisie dateert van 20 maart, toen hij scoorde in De Klassieker. "Haller gaf weer niet thuis, dan begrijp ik wel dat Brobbey denkt dat hij het weer moet doen", zegt de chef voetbal van De Telegraaf. "Hoe lang staat hij nu al op twintig goals, Mike? Een week of twintig?", vraagt Driessen hardop. "Brobbey viel wel in als rechtsbuiten (voor Steven Berghuis, red.), maar heeft daar amper gestaan. Die goal kwam ook vanuit de spitspositie", besluit Driessen.

-
Hoop jij dat Brian Brobbey bij Ajax blijft?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Koeman laat smaakmaker thuis: 'Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien'
11
Driessen wil één Ajax-speler niet meer zien: 'Wegwezen met die kerel!'
12
Sven Mislintat kwam keiharde belofte niet na bij Ajax: 'Dat is wel schrikken'
17
Moet Feyenoord Excelsior zondag een handje helpen? 'Nee, natuurlijk niet'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties