Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verweij: 'Toen Ten Hag nog bij Ajax zat was hij al een zeldzaam klerelijertje'

Laatste update:

"Niet alleen Henk Fraser is een verliezer, want ook FC Utrecht lijdt eronder", begint Verweij over het vertrek van Fraser uit de Domstad. "Nu wordt Frans van Seumeren, de grote fan, eigenlijk een keer gestraft voor het aantrekken van spelers op naam. Dat heeft hij bij Bazoer gedaan en bij nog een aantal anderen. Hij vindt het dan geweldig om grote namen te halen. Maar als je drie telefoontjes had gepleegd, dan was je erachter gekomen dat je Amin Younes nooit naar je club moet halen."

"Younes is gewoon een zeldzaam... ik mag het niet zeggen", vervolgt Verweij aarzelend. "Een heleboel mensen vinden het echt een zeldzaam klerelijertje. Hij had ook al problemen met Erik ten Hag bij Ajax, toen hij weigerde in te vallen tegen Heerenveen. Dat duel was plotseling ook zijn laatste wedstrijd bij Ajax. Toen moest er een oplossing gezocht worden en vertrok hij naar Napoli. Hij slaagt er gewoon in om het bloed onder de nagels van de trainers te halen. Dat Henk Fraser een speler bij de keel pakt... dat is echt niks voor Fraser."

"Ook bij Napoli zorgde hij voor ellende en ging het niet goed. Daarna zorgde hij bij Eintracht Frankfurt voor ellende, en nu heeft hij bij Utrecht weer ellende. Die jongen loopt nu met zijn borst vooruit en kin omhoog lekker interessant te doen, omdat hij de trainer heeft weggekregen. Dat is natuurlijk iets dat je niet wil als FC Utrecht. Dat zijn gewoon de gevolgen van het spelers aantrekken 'op naam' en het niet informeren naar de achtergrond van de spelers", besluit Verweij.

Eredivisie
sc Heerenveen
1 - 2
FC Utrecht

Meer nieuws

Etienne Vaessen en Gyrano Kerk opgenomen in voorselectie WK-kwalificatiereeks
1
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
2
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Liverpool
27
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Real Sociedad
36
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nuri Sahin komt naar voren als mogelijke opvolger van Slot bij Feyenoord
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties