Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verweij zet voorzichtig streep door rentree bij Ajax: 'Ik zou het raar vinden'

Laatste update:

"Ze hebben goede hoop dat ze dit elftal grotendeels bij elkaar kunnen houden. Als je nu een keer niet Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Donny van de Beek of Hakim Ziyech kwijtraakt, maar Neres en Tagliafico... Dat zijn ook wel basisspelers, Tagliafico in ieder geval. Het is minder erg dan die andere spelers", vertelt Verweij. Naast Nicolás Tagliafico en David Neres vallen ook de namen van Carel Eiting en Jurgen Ekkelenkamp als het over uitgaande transfers gaat. "De interesse van Leeds United voor Tagliafico is serieuzer te zijn dan iedereen dacht. Inter schijnt ook in de markt te zijn."

"Ajax is normaal gesproken niet van het huren, maar gezien de financiële situatie zou dat nu wel kunnen", gaat Verweij verder. De naam van Tottenham Hotspur-verdediger Sánchez werd recentelijk in het geruchtencircuit aan Ajax gelinkt. De 24-jarige centrumverdediger werd in de zomer van 2017 voor 42 miljoen euro verkocht aan Tottenham en is dit seizoen niet altijd basisspeler. "Misschien komt Davinson Sánchez in beeld, maar ik zou dat heel raar vinden gezien de ontwikkeling van Jurriën Timber. Aan de andere kant: elke jonge jongen krijgt op een gegeven moment een terugval en dan is het goed om Sánchez erbij te hebben. Maar ik begreep dat Tottenham niet de makkelijkste is."

De naam van Sulemana wordt al sinds januari nadrukkelijk in verband gebracht met Ajax. Er zouden echter meer clubs in de markt zijn voor de negentienjarige Ghanese vleugelaanvaller. "Sulemana is al heel lang in beeld en daar zou Ajax weleens serieus werk van kunnen maken. Het gerucht gaat dat Ajax al geboden zou hebben. Het gaat volgens mij om een bedrag van tien miljoen euro. Maar er moet eerst verkocht worden voordat er gekocht kan worden."

Zie jij Davinson Sánchez terugkeren bij Ajax?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties