Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verweij ziet 'krankzinnige' situatie bij Ajax: 'Ik denk: haal hem er dan bij'

Laatste update:

"Weet je wat ik nou het krankzinnige vind?", vraagt Verweij zich hardop af in de Kick-off-podcast van De Telegraaf. "Jan van Halst was analist bij Ziggo Sport. En er was een filmpje en toen riep hij van: 'Belachelijk dat Ajax hem niet terughaalt'. Als je ziet hoe er nu wordt verdedigt, en je hebt dat ooit op tv geroepen, en dat clipje gaat aardig rond op internet. Dan denk ik: Haal zo'n man er dan bij. Want Bogarde kan in ieder geval leren verdedigen. En alle spelers waar hij mee heeft gewerkt, van Botman tot noem allemaal maar op, zijn lyrisch over hem."

Verweij verwijst naar enkele uitspraken van Van Halst, die na zijn tijdelijke directeursfunctie niet terugkeert in de Raad van Commissarissen van Ajax, over Bogarde in december 2022. "Als iets onderschat is in Nederland, wij willen alleen maar aanvallen, is een expert op het gebied van verdedigen", zei Van Halst in Voetbal Café van Ziggo Sport. "Elke Nederlandse club moet zo'n iemand bellen. Dat wordt zo onderschat. Wat doe jij hier? Jij hoort op het trainingsveld te staan", kreeg de eveneens aanwezig Bogarde te horen van Van Halst.

Bogarde
Bogarde zei in april in Rondo dat hij niet van plan was om op korte termijn bij Ajax terug te keren. "Ajax is een geweldige club, maar zolang Van der Sar er is hoeft Ajax me niet te bellen. Dat is voor mij heel duidelijk. Na mijn tweede seizoen had ik een gesprek met Van der Sar, want die deed de contracten in de jeugdopleiding. Het gesprek ging erover wat er zou gaan gebeuren. Ik vroeg of er doorgroeimogelijkheden waren voor mij. Het leek alsof ik een oneerbare vraag stelde. 'Nee, er zijn geen doorgroeimogelijkheden voor jou en jij blijft in de jeugd', zei hij. Hij stond op en liep gewoon de kamer uit. Ik zat daar met mijn zaakwaarnemer, Sigi Lens, echt met het idee: wat is dat voor mafkees, joh?", besloot Bogarde.

Bogarde werkte bij Ajax achtereenvolgens als jeugdtrainer, assistent van Jong Ajax en hulptrainer van het eerste elftal. Na de komst van Alfred Schreuder medio 2022 was er geen plaats meer voor hem in de technische staf. Hij koos er afgelopen zomer voor om Patrick Kluivert te assisteren bij het Turkse Adana Demirspor. Bogarde vertrek echter al na twee maanden vanwege een verschil van inzicht. Sindsdien wacht hij op een nieuwe uitdaging elders.

Moet Ajax Winston Bogarde terughalen?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties