Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verwijten richting Feyenoord en Arne Slot: 'Vermoeden dat ze dit hebben gelekt'

Laatste update:

"Wij vermoeden dat het Feyenoord-kamp dit heeft gelekt. Om een beetje reuring te veroorzaken. Het is een aanname, we weten het niet zeker", benadrukt Fardau Wagenaar in de podcast van maandag. Collega Leon ten Voorde haakt daar direct op in.

Meer: Mario Been ziet ‘veel logischere optie’ voor Feyenoord dan Nuri Sahin | Van den Belt start bij Feyenoord, dat slechts één middenvelder reserve heeft

"Er is geen bewijs, maar het is wel heel toevallig dat het een dag voor de wedstrijd (Twente - Sparta Rotterdam, red.) uitlekt via het Rotterdamse. Terwijl ze bij Twente nergens van afweten. En Smal zit hier ook niet op te wachten, dat het nu al uitlekt", aldus de Twente-watcher.

"Waarom zou Feyenoord dat doen? Je wil Smal toch ook geen oor aannaaien dan?", vraagt Wagenaar zich vervolgens af. "Tja, welkom bij een grote club", verzucht Ten Voorde op zijn beurt. "Maar we weten het niet. We hebben een donkerbruin vermoeden, dat het bewust is."

"Je bent nu wel een beetje sensatie aan het zoeken", zegt Wagenaar met een kwinkslag. "Nee, we zijn niet om sensatie te zoeken, maar om dingen uit te zoeken", reageert Ten Voorde op serieuze toon.

"En toen moest ik gisteravond (zondagavond, red.) wel heel erg lachen om Arne Slot, die met een uitgestreken gezicht, als een soort misdienaar, zegt: 'Nee, wij hebben niks gezegd en ik ga daar niks over zeggen. Want wij hebben er geen belang bij om reuring te veroorzaken bij een concurrent.' Daar heb je geen belang bij.... Nee, nee", wordt de Feyenoord-coach niet geloofd.

Soap


Vorige week kwam naar buiten dat Smal deze zomer transfervrij overstapt naar Feyenoord. De linksback was er snel bij om dat gerucht te ontzenuwen, maar volgens Ten Voorde is het een kwestie van tijd voordat Smal in Rotterdam tekent.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties