Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veteraan gaat op voor 22ste seizoen: 'Ik heb er nog plezier in'

Laatste update:

Binnenkort zal Lurling met technisch manager Fred van der Hoorn gaan praten. Hij zal daarbij zijn intenties duidelijk maken en aangeven, dat de eenjarige optie wat hem betreft gelicht wordt. Ook heeft hij, zo schrijft het Brabants Dagblad donderdag, nog een specifiek verzoek. Hij zou graag zien dat twee verdedigende middenvelders binnen het elftal in dienst van hem zullen spelen.

"De club moet natuurlijk proberen om optimaal gebruik te maken van mijn kwaliteiten", licht de nu 37-jarige aanvaller toe. Twijfels over zichzelf heeft hij niet. "Ik voel me fit en heb er nog steeds plezier in. Dat zijn voor mij de belangrijkste criteria." Lurling wordt over een maand 38 jaar en nadert langzaam maar zeker de tweehonderd wedstrijden voor FC Den Bosch Hij speelde ook voor sc Heerenveen, Feyenoord, NAC Breda, 1.FC Köln en RKC Waalwijk.

Anthony Lurling is goed genoeg voor een extra seizoen bij FC Den Bosch

Meer nieuws

Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
3
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
33
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties