Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veteraan (39) met 399 PL-duels achter de rug kondigt pensioen aan

Laatste update:

"Ik kijk ernaar uit om het nieuwe seizoen in de Major League Soccer aan te vangen. Het zal ook mijn laatste seizoen zijn. Op een later tijdstip is er genoeg tijd voor sentiment. Nu ga ik van iedere minuut genieten. Zoals ik altijd heb gedaan, zal ik hard gaan strijden en de Rapids proberen te leiden naar de winst", zo laat de doelman weten.

Tot op heden speelde Howard 121 interlands voor de nationale ploeg van de Verenigde Staten. In 2003 maakte de keeper de overstap van de MLS naar de Premier League en tekende hij bij the Red Devils. Na drie seizoenen werd Howard verhuurd aan Everton, dat de doelman een jaar later definitief overnam van de competitiegenoot.

Bij the Toffees groeide Howard uit tot icoon. De doelman kwam tot 413 wedstrijden voor de club uit Liverpool, met 134 clean sheets en 454 tegendoelpunten als resultaat. In totaal speelde de routinier 399 wedstrijden in de Premier League: 354 namens Everton en 45 namens Manchester United. Bij Everton werd Howard twee keer verkozen tot Speler van het Jaar.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties