Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VfL Wolfsburg en Dost vijftien duels op rij ongeslagen, Werder gaat af

Laatste update:

Red Bull Leipzig - VfL Wolfsburg 0-2
VfL Wolfsburg gaat in de Bundesliga als een trein en trainer Dieter Hecking vond het voor het duel met Red Bull Leipzig dan ook niet nodig om veel te wisselen. Sterspelers Dost en Kevin De Bruyne begonnen dus gewoon in de basis en eerstgenoemde was na een minuut of vijf al bijna succesvol. De kopbal van de extreem productieve Nederlander verdween echter rakelings langs de voor hem verkeerde kant van de paal.

De thuisploeg beet vervolgens serieus van zich af, maar liep na twintig minuten in het mes van de club uit de Bundesliga. Assistkoning De Bruyne stelde Daniel Caligiuri in staat om met een volley voor de 0-1 te tekenen. Na rust werd Leipzig steeds verder naar achteren gedrongen en de 0-2 kon niet lang uitblijven. Die zou gemaakt worden door verdediger Timm Klose, die op fantastische wijze binnenkopte na een hoekschop. Voor VfL Wolfsburg was het alweer het zestiende kopdoelpunt in alle competities, het meeste aantal van alle clubs in de Bundesliga en de 2. Bundesliga.

Arminia Bielefeld - Werder Bremen 3-1
Arminia Bielefeld speelde in het verleden in de Bundesliga, maar de club is afgezakt naar de 3. Liga. Die Arminen willen weer omhoog en op het derde niveau is de club alvast ongenaakbaar. Ook in het bekertoernooi gaat het goed, want woensdag werd Werder Bremen uit het toernooi gewipt. De nummer negen van de Bundesliga slikte na een halfuur een tegendoelpunt van Manuel Junglas. Na de onderbreking werd de marge verdubbeld door Sebastian Schuppan, wat de verrassing al zo goed als compleet maakte. Via Clemens Fritz werd het nog spannend, maar de tweede van Junglas maakte aan alle onzekerheid een einde. In de slotfase kreeg Fritz ook nog eens rood.

-

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
22
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
31
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
34
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties