Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VfL Wolfsburg voert gesprek met Wout Weghorst na anti-vaccinatiepost

Laatste update:

Bij de foto, die in eerste instantie werd geplaatst door een ander account op Instagram, schreef Weghorst in het Engels: 'DIT!!! Mensen, informeer je." Verder deelde hij een foto ter promotie van een documentaire waarin vaccinaties 'vergif' worden genoemd. De stories van Weghorst werden vrij snel verwijderd. "Het spijt me enorm als ik iemand heb gekwetst of boos heb gemaakt met mijn twee posts op Instagram", wordt de aanvaller geciteerd door Kicker. "Dat was nooit mijn intentie."

"Ik heb veel vrienden in mijn kenniskring die besmet zijn geweest met het virus, dus ik weet precies wat de effecten zijn en hoe gevaarlijk het kan zijn", vervolgt Weghorst. Alleen al bij Wolfsburg werden de afgelopen maanden vier spelers positief getest: Kevin Mbabu, Renato Steffen, Josip Brekalo en Marin Pongracic. Enkele weken na zijn besmetting zij Steffen dat hij zich zwak voelde en ademhalingsproblemen kende. "Ik wilde gewoon laten zien dat je jezelf zo goed mogelijk hierover moet informeren, net als over alles", aldus Weghorst.

"Je moet naar zoveel mogelijk verschillende meningen luisteren", vervolgt de ex-spits van onder meer AZ. "Als vader van twee kinderen is het voor mij het belangrijkst dat mijn kinderen een gezonde en veilige toekomst hebben. Voor mij betekent dat dat ik meer wil leren over belangrijke onderwerpen en zelf goed nadenk voordat ik handel. Dat wilde ik met mijn posts uitdragen, maar daar ben ik helaas niet in geslaagd. Toen ik reacties kreeg over hoe misleidend mijn berichten waren en hoezeer anderen zich erdoor gekwetst voelden, heb ik de posts zo snel mogelijk verwijderd."

Wolfsburg laat in een statement op Twitter weten een 'uitstekend gesprek' te hebben gevoerd met de Woutinator, zoals hij door de club wordt genoemd. "Onze doelpuntenjager werd helaas compleet verkeerd begrepen in zijn Instagram Story vanwege de taalbarrière. Wij vragen alle fans om ons te vergeven voor de verwarring."

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
0
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
55

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties