Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Premier League-club is het zat en maakt werk van schrappen VAR

Laatste update:

Op die dag komen de besturen van alle Premier League-clubs bijeen om de gevoelige kwestie te bespreken op de algemene ledenvergadering. Er zal dan ook direct worden gestemd over de VAR, die in Engeland geregeld voor discussies zorgt, met name dit seizoen.

De VAR werd in 2019 geïntroduceerd, om zo de arbitrage in de Premier League te kunnen helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen. Vijf jaar later wordt dit systeem nog steeds gebruikt, al heeft het de discussie rondom onder meer buitenspel niet helemaal weg kunnen nemen in Engeland.

Met name in het seizoen 2023/24 is er de nodige controverse rond beslissingen van de VAR. Dit heeft ertoe geleid dat clubs en supporters inmiddels de integriteit van de Premier League in twijfel trekken. Voor the Wolves reden om een resolutie in te dienen, zodat er op 6 juni kan worden gestemd over het voortbestaan van de VAR.

Statement


Het bestuur van Wolverhampton benadrukt dat de resolutie is ingediend na zorgvuldige afweging en met het grootste respect voor de Premier League, scheidsrechtersorgaan PGMOL en de andere clubs op het hoogste niveau in Engeland.

"Er zijn geen verwijten - we zijn allemaal alleen maar op zoek naar de best mogelijke uitkomst voor het voetbal - en alle belanghebbenden hebben hard gewerkt om de introductie van aanvullende technologie tot een succes te maken."

"Na vijf seizoenen VAR in de Premier League is het echter tijd voor een constructief en kritisch debat over de toekomst ervan. Ons standpunt is dat de prijs die we betalen voor een kleine toename van de nauwkeurigheid in strijd is met de geest van ons spel, en als gevolg daarvan moeten we de VAR vanaf het seizoen 2024/2025 schrappen", aldus het statement van de middenmoter in de Premier League.

Moet de VAR geschrapt worden?

Meer nieuws

'AC Milan hikt aan tegen 'maximale commissie' voor makelaar van Zirkzee'
2
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
7
Cody Gakpo vertelt op welke positie hij zich richt bij het Nederlands elftal
10
Ruud Gullit: 'Iedereen prijst hem bij Oranje, maar waar is dat op gebaseerd?'
58
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
11
'Spanning tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain stijgt naar kookpunt'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties