Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Victor Osimhen meldt zich op Instagram na bizarre TikTok-video van Napoli

Laatste update:

Nadat Osimhen een penalty miste in het duel met Bologna (0-0), postte het officiële TikTok-account van Napoli een opmerkelijke video van de spits. Daarin werd hij zichtbaar bespot. Zaakwaarnemer Roberto Calenda liet al weten juridische stappen te overwegen, en nu reageert ook Osimhen zelf op de situatie.

"De beslissing om in 2020 naar de stad Napels te gaan, was een geweldige beslissing", opent Osimhen zijn statement. "De mensen van Napels hebben me zo veel liefde en goedheid laten zien, dat ik niemand tussen ons laat komen. De passie voor de mensen van Napels voedt mijn verlangen om altijd met mijn hart en ziel te spelen, en de liefde die ik heb voor de badge is onwrikbaar, omdat ik die met trots draag."

"De beschuldigingen jegens de mensen van Napels zijn niet waar", vervolgt Osimhen. "Ik heb een hoop vrienden die Napolitaans zijn en deel zijn geworden van mijn familie en alledaagse leven. Ik waardeer de Nigerianen en de anderen die hun stem hebben geleend om support te tonen en mij hebben benaderd. Laten we doorgaan met het verspreiden van eenheid, respect en begrip. FORZA NAPOLI SEMPRE (Vooruit Napoli, voor altijd, red.)."

Ondanks de TikTok-rel verscheen Osimhen de wedstrijd die volgde (tegen Udinese, 4-1 winst, 1 goal Osimhen) 'gewoon' aan de aftrap bij Napoli. De 24-jarige goalgetter begon tegen Lecce (0-4 winst) wel op de bank, maar dat was vermoedelijk vanwege rust. Hij kwam na 45 minuten in het veld en scoorde zes minuten daarna al. Social media-directeur Alessio Fortino stapte onlangs al op vanwege de rel. Hij lag in augustus ook al onder vuur vanwege een andere spottende video met Osimhen in de hoofdrol.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties