Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vidal maakt het verschil in boeiend gevecht tussen Juve en Monaco

Laatste update:

Massimiliano Allegri kon na twee maanden weer beschikken over Andrea Pirlo, die met een kuitblessure kampte. De middenvelder begon in de basis en stond aan de basis van de eerste kans van Juventus: na vijf minuten vond hij Álvaro Morata en die schepte de bal huizenhoog over. Monaco nam de verdedigende stellingen aan, maar was net als in het tweeluik met Arsenal levensgevaarlijk op de counter. Na tien minuten had het eigenlijk 0-1 moeten staan: Gianluigi Buffon stopte een schot van Yannick Ferreira Carrasco, na een mooie rush van Anhony Martial. Even later hield Buffon de Belg opnieuw van scoren af.

Wanneer Monaco de bal onderschepte, lanceerde het direct de tegenaanval en de thuisploeg ging daardoor steeds nerveuzer spelen. Na een klein half uur werd De Oude Dame weer eens echt gevaarlijk: Claudio Marchisio vond Tévez bij de tweede paal, maar de aanvaller drukte niet goed af en mikte recht op Danijel Subasic. In het laatste kwartier van de eerste helft stokte het tempo, maar Monaco had misschien nog wel een strafschop moeten krijgen nadat Giorgio Chiellini Martial in een duel naar de grond haalde. Scheidsrechter Pavel Kralovec liet echter doorspelen.

Op slag van rust had Vidal vervolgens nog de 1-0 op zijn schoen, maar hij schoot de bal na een pass van Pirlo overhoeks over de kruising. Dat was zonder twijfel de beste kans van de eerste helft. Juventus liet de bal in de beginfase van de tweede helft bij vlagen goed rondgaan, maar het bleef oppassen voor de tegenaanval van de Monegasken: na 54 moest Buffon eraan te pas komen om invaller Bernardo Silva van scoren af te houden. Een paar minuten later werd de ban gebroken door Vidal, die een strafschop stijf in de kruising schoot. De Chileen mocht aanleggen nadat Ricardo Carvalho Morata op de hakken had getrapt.

Monaco moest daardoor reageren en deed vrijwel meteen een poging om 1-1 te maken, maar Buffon tikte een geplaatst schot van Geoffrey Kondogbia over. Beide partijen probeerden het vooral met afstandsschoten en na zeventig minuten greep Leonardo Jardim in: hij liet Dimitar Berbatov invallen en de Bulgaar liet zich direct gelden door bij een hoekschop over te koppen. Ondanks die mogelijkheid had Juventus het treffen relatief goed onder controle en Monaco was niet meer in staat om een belangrijk uitdoelpunt te forceren. Monaco leek zich ook wel neer te leggen bij een minimale nederlaag, maar moet volgende week wel ten minste één keer scoren om een verlenging af te dwingen.

-
Wie bereikt de halve finale, denk je?

Meer nieuws

Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
0
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
0
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50
Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties