Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Video Depay doet stof opwaaien: 'Dat er niemand is die zegt: 'Niet doen''

Laatste update:

"Misschien is het een generatiekloof, maar dit is natuurlijk verschrikkelijk. Dat er ook niemand is die zegt: Niet doen. Waarom? Hij is zo fantastisch bezig. Iedereen in Nederland houdt van hem", zegt Van der Vaart. Hij krijgt bijval van Pierre van Hooijdonk. "Ik vind het een beetje jammer. Je bent profvoetballer. Dát is jouw job."

Meer: Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld

"Memphis heeft het al eerder gedaan. Het is een hobby naast het voetballen en misschien een hobby waar hij verder in wil. Het ziet er allemaal heel professioneel uit. Ik denk dat Will Smith er jaloers op is", voegt John van 't Schip, trainer van PEC Zwolle, met een knipoog toe. Willem Vissers, journalist van de Volkskrant, is van mening dat Depay zelf moet weten of hij dergelijke video's op social media deelt.

"Verrassend is het niet, want hij is ontzettend actief op Instagram. Ik vind dat iedereen het zelf moet weten. Ik probeer hem te beoordelen op zijn spel", stelt Vissers. "Als dat goed is, vind ik het best. De rest moet hij zelf weten. Die sigaar had van mij niet gehoeven, al houd ik wel van sigaren. Hij rapt ook en vermengt dat hier tot een filmpje. Ik vind het allemaal niet zo erg."

Snap jij de kritiek?

Meer nieuws

Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
1
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties