Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

NEC pikt opvolger van Jasper Cillessen op in Nederland

Laatste update:

De transfervrije Van Gassel degradeerde afgelopen seizoen met Excelsior uit de Eredivisie. De Limburgse doelman had daarvoor al besloten om zijn aflopende verbintenis in Kralingen niet te verlengen. Van Gassel was toe aan een nieuwe uitdaging, die hij in Nijmegen heeft gevonden.

Bij NEC is Van Gassel de opvolger van Jasper Cillessen, die vertrokken is naar het Spaanse Las Palmas. In De Goffert gaat Van Gassel concurreren met de 21-jarige Robin Roefs, die te boek staat als een groot talent.

Van Gassel keepte de afgelopen drie jaar liefst 116 officiële wedstrijden in het shirt van Excelsior. 27 keer wist de goalie zijn doel schoon te houden. 220 keer moest Van Gassel vissen na een tegentreffer.

Volgens Transfermarkt is Van Gassel momenteel 800.000 euro waard, maar dat gaat hij NEC dus niet kosten. De nummer zes van de Eredivisie is reeds actief bezig met het komende seizoen.

Huurlingen Koki Ogawa en Brayann Pereira werden definitief overgenomen van Yokohama FC en AJ Auxerre. Met Sami Ouaissa wist NEC ook de smaakmaker van Roda JC op te pikken. Van Gassel moet de vierde zomeraanwinst worden.

NEC heeft wel afscheid moeten nemen van sterspeler Tjaronn Chery. De 36-jarige Hagenaar gaat aan de slag bij Royal Antwerp. Met Cillessen vertrekt er een tweede routinier uit de selectie van Rogier Meijer.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Perez lacht Luijckx in gezicht uit: 'Wat?! Zou je hem uit de basiself halen?'
14
Oranje wint oefenduel van amateurclub; Weghorst en Van de Ven 2 keer trefzeker
31
Vaessen slaat lucratief bod af en heeft transfer binnen de Eredivisie te pakken
15
Ajax-target imponeert niet: 'Gun het niemand om 34 wedstrijden van hem te zien'
17
Test jouw kennis over EURO 2024 en win maar liefst 5.000!
0
Van Hanegem wijst naar mogelijke verklaring voor minder optreden van Veerman
38

Meer sportnieuws

Reacties