Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Videoarbiter meest besproken man bij bekerzege Manchester United

Laatste update:

De bezoekers hadden niet lang nodig om op voorsprong te komen in het Kirklees Stadium. Lukaku kon drie minuten na het openingssignaal na een combinatie met Juan Mata richting het doel van Jonas Lössl, hield zich Christopher Schindler succesvol van het lijf en liet de doelman met een schuiver in de korte hoek kansloos. Aangever Mata was vervolgens aan het einde van de eerste helft betrokken bij het meest besproken moment van de avond.

De Spanjaard dacht de voorsprong voor the Red Devils op slag van rust te verdubbelen, maar kreeg enkele minuten later te horen dat videoscheidsrechter Neil Swarbrick zijn doelpunt afkeurde wegens buitenspel. Een treffer van Nemanja Matic werd nog dieper in de blessuretijd van de eerste helft eveneens afgekeurd wegens een duidelijker geval van offside.

Na de thee duurde het tien minuten voordat Lukaku voor zijn tweede treffer van de avond kon tekenen. Alexis Sánchez vond de weg sprintende Belg met een bekeken steekbal, waarna de spits vrij baan had richting het doel van Lössl en opnieuw koel bleef in de afronding. Kongolo maakte het einde van de wedstrijd niet meer mee aangezien hij twintig minuten voor tijd naar de kant werd gehaald, terwijl aan de andere kant ook Sánchez de negentig minuten niet vol mocht maken.

-
Vind jij dat de goal van Juan Mata terecht werd afgekeurd?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
17
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
13
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
11
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties