Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vieira verwacht veel van Dolberg: 'We zochten een spits van wereldklasse'

Laatste update:

Dolberg ziet Nice als 'de juiste keuze', zo gaf hij aan bij zijn presentatie. "Ik had een club nodig die in mij geloofde", aldus de Deen, die aan het begin van het seizoen het vertrouwen kreeg bij Ajax, maar al snel op de bank en zelfs tribune terechtkwam. "Het duurde lang voor de transfer helemaal rond was. Hoe langer het duurde, hoe meer ik overtuigd was hier te komen. Verschillende zaken hebben mij overtuigd en vooral het project dat hier nu start. Daarvan wil ik deel uitmaken."

Dolberg krijgt een rondleiding bij zijn nieuwe club OGC Nice

"Zijn komst hing al enige tijd in de lucht. Het was ons doel om een spits van wereldklasse te vinden die ons naar een andere dimensie kan brengen", reageert Vieira op de komst van Dolberg. "Kasper is technisch heel vaardig aan de bal. Wat ik ook aan hem waardeer, is dat hij niet zelfzuchtig is. We zijn heel blij dat hij hier is." De trainer verwacht dat het nog wel even duurt voordat Dolberg zijn niveau haalt in de Ligue 1. "Hij heeft de laatste tijd weinig getraind bij Ajax. Belangrijk is dat we weten waartoe hij in staat is."

Dolberg had bij Ajax nog een contract tot medio 2022. TSG Hoffenheim wilde hem naar verluidt huren, maar de aanvaller wilde definitief breken met de Amsterdammers. Na Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Rasmus Kristensen, Daley Sinkgraven, Lasse Schöne, Kostas Lamprou en Václav Cerny was Dolberg de achtste Ajacied die de club deze zomer verlaat. Een dag na zijn vertrek werd Dani de Wit nog verkocht aan AZ.

Verwacht jij dat de periode van Kasper Dolberg bij OGC Nice een succes wordt?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
48
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
6
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
12
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
28
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
61

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties