Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vier clubs informeerden al naar getalenteerde Feyenoorder

Laatste update:

Volgens Arie Treffers heeft Feyenoord niets aan duidelijkheid te wensen over gelaten. "Er kunnen spelers weg en Joey is er één van. Sleegers ging op vijftig procent van het vereist niveau van Feyenoord weg en deed het een jaar bij Eindhoven prima. Nu is hij volgens mij op pakweg tachtig procent", aldus Treffers. Sleegers en hij hadden een verhuurperiode goed gevonden, maar Feyenoord wil toch permanent van de jeugdexponent af.

De krant schrijft dat vier clubs al belangstelling hebben getoond: vanuit de Eredivisie zijn dat Excelsior, Roda JC en NEC en vanuit de Jupiler League is Sparta geïnteresseerd in Sleegers. Treffers geeft aan dat er gepraat zal worden met clubs en dat de juiste keuze gemaakt zal worden. De middenvelder ontving vorig seizoen een Gouden Stier uit handen van Guus Hiddink, als beste talent in de Jupiler League.

Denk je dat Joey Sleegers goed genoeg is voor Feyenoord?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties