Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vier doelpunten in 279 seconden voor Ajax: geen nieuw record

Laatste update:

Hoewel dit niet vaak voorkomt, heeft de ploeg van Frank de Boer geen record op zijn naam geschreven. Het Eredivisierecord staat op naam van Go Ahead Eagles, dat zaterdag dus juist de treffers om de oren kreeg. In 1967 maakte de club uit Deventer vier doelpunten in vier minuten tijd, in het duel met DOS. Dat meldt Het Parool.

Ajax maakte zelf een keer eerder vier doelpunten binnen vijf minuten: dat was op 20 oktober 1968, in het met 9-2 gewonnen thuisduel met Telstar. De hoofdstedelingen maakten toen 4 goals tussen de 51ste en 56ste minuut. Ajax won zaterdagavond uiteindelijk met 6-0 van Go Ahead.

-

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
6
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
17
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties