Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vier goals Ibrahimovic bij enorme kampioenszege PSG

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic was goed voor vier goals en één assist, werd voor de dertiende keer kampioen in veertien seizoenen én sleepte de 28e prijs in zijn carrière in de wacht. Hij kan zijn prijzenkast dit seizoen nog verder aanvullen, want het team van Laurent Blanc doet ook nog mee in de Champions League, Coupe de France en Coupe de la Ligue. Van spanning was zondagmiddag geen moment sprake in het Stade de l'Aube, want na negentien minuten stond het al 0-3. Edinson Cavani strafte een dramatische terugspeelpass van Mathieu Saunier af en Javier Pastore maakte er na een dribbel en een lobje 0-2 van.

Troyes leek te moeten vrezen voor een afstraffing van jewelste, zeker na de 0-3 van Adrien Rabiot. De middenvelder benutte een rebound na een schot van Cavani. Via onder anderen Ibrahimovic was PSG in het eerste half uur ook nog dicht bij de 0-4, maar de Zweed schoot naast. Troyes deelde in de eerste helft een paar speldenprikken uit, maar speelde een verloren wedstrijd en incasseerde 21 seconden na de onderbreking een vierde treffer. Ibrahimovic werd aangespeeld door Cavani, vond de ruimte voor het schot en schoof met zijn linker binnen. Hij nam na 55 minuten ook de 0-5 voor zijn rekening.

Ibrahimovic rondde een voorzet van Angel Di María op lenige wijze af en completeerde zijn hattrick door op aangeven van Layvin Kurzawa de bal in de verre hoek de plaatsen: 0-6. Daarmee was de koek nog niet op, want door een eigen treffer van Saunier, een goal van Cavani (een rebound na een strafschop) en een treffer van Ibrahimovic liepen les Parisiens uit naar een 0-8 overwinning. Lossémy Karaboué had de penalty overigens veroorzaakt en kreeg daarvoor rood. Gregory van der Wiel werd overigens in de rust vervangen door Marquinhos.

???????????? #blanc #psg

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties