Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vier Madrilenen missen bij gele kaart eventuele finale in München

Laatste update:

"Ze mogen niet te zelfzuchtig gaan denken", waarschuwt José Mourinho het kwartet dinsdag vast in zijn voorbeschouwing. "Een finaleplaats voor Real Madrid is het allerbelangrijkste. Ik zou ervoor tekenen om niet in München te zijn en thuis te blijven, zolang het team maar in de finale staat. Ik hoop dat de scheidsrechter het duel aanvoelt en de vermijdbare gele kaarten vermijdt. Deze arbiter is uitstekend en weet hoe hij de regels dient toe te passen." Mourinho laat Nuri Sahin, Hamit Altintop, Ricardo Carvalho en Lassana Diarra overigens buiten beschouwing voor het duel.

Namens Bayern sprak Franz Beckenbauer zich maandag ook al uit over de spelers die in zijn team op scherp staan. David Alaba, Holger Badstuber, Jerome Boateng, Luiz Gustavo, Toni Kroos, Philipp Lahm en Thomas Müller kunnen zich weinig veroorloven. "Men moet eigenlijk de EK- en WK-regels implementeren in de Europese clubtoernooien. De finale zouden spelers niet hoeven missen", zei Kaiser Franz. Jupp Heynckes riep zijn spelers vooral op tot concentratie.

-

Meer nieuws

César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
0
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
32
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
23
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties