Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vier Nederlandse clubs laten naar Italië vertrekkende Marvin Emnes lopen

Laatste update:

Sparta Rotterdam, Almere City, Excelsior en Willem II kregen de voormalig jeugdinternational aangeboden en Emnes was zelfs bereid om hier praktisch gratis aan de slag te gaan, maar de Nederlandse clubs durfden de gok niet te wagen. Het voornaamste struikelblok was dat Emnes in december 2017 namens het Turkse Akhisarspor zijn voorlopig laatste officiële wedstrijd speelde. Hij stond tussen in het najaar van 2018 vervolgens nog even onder contract bij het in de Amerikaanse Major League Soccer uitkomende Vancouver Whitecaps.

Het betekent dat Emnes niet na dertien jaar terugkeert naar Nederland. Middlesbrough haalde hem in de zomer van 2008 voor vier miljoen euro weg bij Sparta Rotterdam. Emnes bracht vervolgens negen jaar door in Engeland, waar hij verder ook voor Swansea City en Blackburn Rovers speelde. Namens Middlesbrough en Swansea City kwam Emnes tot totaal 41 optredens in de Premier League, terwijl hij 166 wedstrijden in de Championship achter zijn naam heeft staan.

Nu begint Emnes bij Ravenna aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. De ervaren aanvaller moet de club behoeden voor degradatie vanuit de Serie C. Om dat te voorkomen, moet Ravenna in de resterende zes wedstrijden in ieder geval drie punten goedmaken op Arezzo om een play-off om lijfsbehoud te spelen. Emnes maakte woensdagmiddag direct zijn debuut voor Ravenna, maar kon niet voorkomen dat er in eigen huis met 0-2 van Mantova werd verloren.

Had een van de Nederlandse clubs Marvin Emnes moeten oppikken?

Meer nieuws

Veltman en Verbruggen onderscheiden zich bij gelijkspel tegen Newcastle United
1
Micky van de Ven bezorgt Tottenham Hotspur drie punten en Burnley degradatie
4
Ongelooflijke comeback FC Köln zorgt voor bloedstollende slotronde in Bundesliga
4
Ajax-fans zetten walgelijke spreekkoren in tijdens kampioensduel met AZ O18
26
Johan Derksen: 'Ik zou het te gek voor woorden vinden als Ajax dat zou doen'
14
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties