Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vier redenen achter besluit van Van Basten om in de zomer weg te gaan'

Laatste update:

Volgens het weekblad was Van Basten niet zo blij dat Magnus Wolff Eikrem verkocht werd aan Cardiff City, vindt hij de invloed die Riemer van der Velde en Foppe de Haan hebben op Hans Vonk te groot en heeft hij geconcludeerd dat er financieel weinig mogelijk blijft in het Abe Lenstra Stadion. Bovendien acht hij de kans reëel dat Alfred Finnbogason en Hakim Ziyech in de zomer weggaan uit het Friese haagje.

Zijn zaakwaarnemer Perry Overeem wil geen details noemen, maar geeft aan dat Van Basten veel tijd nodig had om ja te zeggen tegen sc Heerenveen. "En duidelijk niet zonder reden. Waarom hij dat gevoel heeft gekregen mogen jullie zelf invullen. Maar het ontwikkelt zich natuurlijk wel door allerlei processen en omstandigheden. Het is wel prettig om te kunnen zeggen dat Marco dit besluit niet heeft genomen omdat hij al een andere club heeft", aldus Overeem.

Denk jij dat Marco van Basten volgend seizoen een andere club traint?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
4
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
22
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
11
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties