Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vier spelers Paris Saint-Germain mogelijk geschorst na beledigende liederen

Laatste update:

PSG had afgelopen weekend geen kind aan Marseille. Aanleiding genoeg voor de spelers om de zege in Le Classique met de fans te vieren. Dembélé, Hakimi, Kurzawa en Kolo Muani trokken na het laatste fluitsignaal naar de Virage Auteuil, waar de fanatieke supporters van PSG huisvesten in het Parc des Princes. Daar zouden zij met de supporters 'Marsellais, nique ta mère' hebben gezongen, wat neerkomt op: 'Marseille(-fans), neuk jullie moeders'.

Daarnaast ligt ook PSG zelf onder het vergrootglas van de LFP, daar supporters tijdens de wedstrijd homofobe liederen zouden hebben gezongen. "Naar aanleiding van de rapporten van de wedstrijdofficials en de aard van de teksten van sommige PSG-fans en -spelers, heeft de disciplinaire commissie besloten om naast PSG ook Ousmane Dembélé, Achraf Hakimi, Randal Kolo Muani en Layvin Kurzawa op te roepen voor het verhoor van de disciplinaire commissie op donderdag 5 oktober", laat de LFP weten.

De Franse Minister van Sport, Amélie Oudéa-Castéra, riep al op om de daders op te sporen. "Zij hebben het feestje op het Parc verpest. Zij moeten met spoed verbannen worden uit onze stadions. Ik verzoek PSG om de daders te identificeren, zodat gerechtigheid kan plaatsvinden en zij uit de stadions verbannen kunnen worden." PSG bracht maandag al een statement naar buiten, waarin het 'alle vormen van discriminatie en in het bijzonder homofobie veroordeelt'. Hakimi, Kolo Muani, Dembélé en Kurzawa spelen op 4 oktober in de Champions League tegen Newcastle United en zullen een dag later een schorsing proberen te voorkomen voor de tuchtcommissie. Het viertal riskeert naast een schorsing ook een fikse boete.

Meer nieuws

Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
12
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
42
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties