Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vier tandartsbezoeken lossen hamstringklachten op: 'Heel apart'

Laatste update:

"Ik heb natuurlijk lang geen wedstrijden gespeeld en moet ritme opdoen", weet de 21-jarige middenvelder, die in de jeugd overstapte van Feyenoord naar Arsenal. "Maar ik denk dat ik er snel zal staan voor ADO. Ik hoop de Kyle Ebecilio van mijn eerste jaar bij FC Twente te laten zien. Ik zat goed in mijn vel, pikte mijn goals mee en speelde sterk. Voor mij is het belangrijk om elke week te spelen. Ik wil knallen."

In het Algemeen Dagblad geeft Ebecilio donderdag aan dat hij 'wel ziet' waar hij na het seizoen 2015/16 speelt. Hij probeert in zijn hoofd nog wel een weg uit te stippelen, maar de laatste tijd ging het niet zoals hij had gehoopt en gedacht. Toch heeft en houdt Ebecilio de echte top nog in gedachten. "Maar ik denk nu even niet verder dan tot de zomer", zegt hij realistisch.

Ebecilio is in ieder geval verlost van een hardnekkig hamstringprobleem, vertelt hij in de krant. Hij tobde er maandenlang mee, maar na vier behandelingen bij de tandarts is het nu toch gelukt de hamstringproblemen af te schudden. Dat klinkt nogal surrealistisch, maar het is wel zo voor Ebecilio. "Heel apart. Na een tijdje zeiden de fysiotherapeuten dat het misschien aan mijn kiezen kon liggen." Twee wortelkanaalbehandelingen, een vulling en een 'grote schoonmaak' hielpen Ebecilio verder.

Denk je dat Kyle Ebecilio zichzelf hervindt bij ADO Den Haag?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
14
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
9
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
22
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
59

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties