Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vierdeklasser stunt weer en haalt finale Capital One Cup

Laatste update:

Ron Vlaar stond dinsdagavond weer in de basis bij Villa, nadat hij afgelopen weekend na een wekenlange absentie al zijn rentree had gemaakt, maar vervulde een negatieve hoofdrol bij de 1-1. Vlaar raakte James Hanson bij een hoekschop helemaal kwijt en de aanvaller, die overigens met een gebroken teen speelde, kon daardoor hard binnenkoppen. Door de 3-1 overwinning uit de heenwedstrijd zat Bradford na deze goal op rozen: Villa moest nu nog twee keer scoren om een verlenging uit het vuur te slepen. Dat lukte de ploeg van de geplaagde trainer Paul Lambert, die moet vrezen voor zijn ontslag, niet. Andreas Weimann zorgde kort voor tijd nog wel voor de 2-1 overwinning voor Villa, maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg werd uitgeschakeld.

In de eerste helft leek het erop dat Villa de schade van de heenwedstrijd nog wel zou herstellen. De thuisploeg begon sterk en Christian Benteke kopte in de vijfde minuut op het hoofd van Matthew Lowton, die er van dichtbij niet in slaagde om de bal nog omlaag te krijgen. Even later kopte Benteke op doel, maar recht op het lichaam van Matthew Duke, en een schot van Fabian Delph ging net over. De thuisploeg zette dus veel druk naar voren en de openingstreffer kon niet uitblijven. Na ruim twintig minuten bezorgde Joe Bennett de bal bij Benteke, die met een volley de 1-0 maakte.

Villa ging na dit doelpunt op zoek naar meer en Stephen Ireland vond ook het net, maar zijn doelpunt kon niet gevierd worden, omdat de middenvelder scoorde in buitenspelpositie. Even later tikte Duke een inzet van Charles N'Zogbia over en Villa kreeg in de eerste helft ook nog kansen via Gabriel Agbonlahor en Benteke (twee keer). Het enige gevaar van Bradford City kwam kort voor rust van Nakhi Wells, maar zijn schot draaide naast het doel van Shay Given. Hij hoefde in de eerste helft geen enkele noemenswaardige redding te maken en zal zich dan ook weinig zorgen hebben gemaakt.

De tweede helft kreeg echter een ander gezicht. Bradford kwam beter voor de dag en tien minuten na rust kopte Hanson bij de eerste kans direct de 1-1 tegen de touwen. Dit deed het zelfvertrouwen van Villa duidelijk geen goed en de thuisploeg begon te stuntelen. Hanson had Bradford zelfs op voorsprong kunnen brengen, maar slaagde daar niet in, voordat Garry Thompson met een spectaculaire volley de lat raakte. Tussendoor had Ireland maar net naast geschoten, maar verder bleven kansen voor Villa lange tijd uit. Kort voor tijd werd het echter toch weer spannend, toen Weimann er 2-1 van maakte. Villa had nu nog een doelpunt nodig voor een verlenging en zocht in de blessuretijd nog wel naar dat doelpunt, maar vond hem niet. Bradford mag zich zodoende op gaan maken voor de bekerfinale.

-

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
62
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
12
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties