Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Viergever onder de indruk: 'Hij heeft een Ajax-hart en groeit supersnel'

Laatste update:

"Allebei hebben ze veel loopvermogen, duelkracht, lijden ze weinig balverlies, scoren ze makkelijk, hebben ze een Ajax-hart", zo vertelt Viergever in gesprek met de Volkskrant. "Davy heeft veel ervaring, dat zag je aan sommige passes, acties. Maar Donny groeit supersnel."

Het liefst zou Van de Beek met Nouri aan zijn zijde doorbreken. Hij is binnen de selectie van Marcel Keizer de grootste vriend van de middenvelder, die enkele weken geleden onherstelbare hersenschade opliep. Het zijn dan ook zeer moeilijke weken voor Van de Beek. "Soms staan we te darten en zie je hem helemaal opleven", zo stelt Viergever. "Maar als Appies naam valt, heeft hij het daar moeilijk mee."

De oudere voetballers in de selectie proberen de jongeren wat op te beuren. "Sommige jongens hadden eerst moeite om te gaan trainen", haakt Lasse Schöne in. "Dan zeg je: 'Luister, als je gaat trainen, ben je het echt even kwijt. Dan mag je ook plezier hebben. Dat is fijn, positief, gezond."

Denk jij dat Donny van de Beek dit seizoen een basisplaats zal hebben?

Meer nieuws

VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
1
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
10
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties