Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Viergever volgt voorbeeld Moisander en tekent bij Ajax

Laatste update:

Eerder op de dag liet Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, weten dat Viergever 'een van de kandidaten' was om een eventueel vertrek van Niklas Moisander op te vangen. De landskampioen heeft echter besloten om niet te wachten op het moment dat de Fin daadwerkelijk vertrekt, maar heeft Viergever alvast naar Amsterdam gehaald. Hij bewandelt dezelfde weg als Moisander, die twee jaar geleden van AZ naar Ajax ging.

De 24-jarige Viergever speelde vier jaar in Alkmaar en kwam tot 110 competitiewedstrijden voor AZ, waarvan 33 in het afgelopen jaar. Dick Advocaat gebruikte Viergever vaak als linksback, maar Ajax lijkt in de enkelvoudig international toch een centrumverdediger te zien. Het contract van Viergever liep volgend jaar af, dus AZ kon niet de hoofdprijs vragen. Na aanvallers Richairo Zivkovic en Arkadiusz Milik wordt hij de derde nieuwe speler voor Ajax voor volgend seizoen.

"Frank, Dennis, Wim en ik hebben Nick al een tijd op het oog", zegt Overmars op de website van Ajax. "We wilden hem er graag bij hebben en we zijn dus blij dat het gelukt is. Nick heeft een goeie leeftijd en meer dan 200 wedstrijden in het betaald voetbal op zijn naam. Hij is centraal achterin inzetbaar, maar ook als linksback en op het middenveld. Al met al een betrouwbare speler die we op meerdere posities goed kunnen gebruiken bij Ajax."

Nick Viergever is een aanwinst voor Ajax

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
22
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties