Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Viergever voorwaardelijk geschorst na 'kwetsende uitlatingen'

Laatste update:

Na de overwinning tegen Feyenoord (1-4) ruim een week geleden ging Viergever zijn boekje te buiten. "Het zijn maar kutkakkerlakken", scandeerde de Ajacied. Een video van de zingende Viergever belandde op internet. Ajax liet in een verklaring weten dat de club het gedrag van de verdediger afkeurt en ook Viergever betuigde spijt van zijn actie: "Dat was een momentje van stomheid."

Volgens de aanklager schaadt Viergever met zijn uitlatingen de belangen van het voetbal en de voetbalsport in het algemeen. De voetbalbond heeft bij het bepalen van de strafmaat rekening gehouden met de verklaring van Viergever, het feit dat het incident zich heeft afgespeeld in een café, waar naast Ajax-spelers alleen barpersoneel en enkele andere gasten waren, en het feit dat Viergever zich er niet van bewust was dat dit gefilmd kon worden, zo schrijft de KNVB.

Vind jij de voorwaardelijke schorsing van Nick Viergever terecht?

Meer nieuws

Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
0
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
1
Tjaronn Chery verlaat Eredivisie en tekent voor twee jaar bij nieuwe club
15
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Leonardo Bonucci (37) speelt zondag zijn laatste wedstrijd als profvoetballer
8
Live meepraten in de Championship Play-Off-finale: Leeds United - Southampton
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties